Det laver vi

Velovintage udfører alle slags reparationer, men vi er især specialister i vintage cykler.
Desuden servicerer vi i mange tilfælde,  vores egne kunders vintage cykel. Vi har en passion for det vi laver og vi leverer kun et stykke arbejde vi kan være stolte af.

Nogle ældre cykler kræver special værktøj/dele, vi har det du skal bruge (og til rimelige priser) for at få din vintage racer klar, hurtigt og professionelt.

Vores fagudlærte mekaniker står altid klar til at gi et godt tilbud. Ring 25 94 80 59

 

 

 

 

Værksted

Vores cykelværksted er måske ikke det hurtigste men vi er grundige, seriøse og kompetente ,og så har vi har meget at lave 🙂
Vi laver alle typer cykler også nye cykler. Dog laver vi ikke el cykler samt lad cykler.
Vores mekaniker Johnny Koling er udlært i 70erne og har derfor selv stået med tilsvarende cykler vi sælger og reparerer. Han har senerer lavet cykler for danske prof. cykel ryttere i 80/90erne.

Så din vintage cykel er i gode hænder hos os, og vi gør os umage.

Renovering

Har du en vintage cykel som du elsker , men desværre ikke har fået den nødvendige kærlig? Vi kan i de fleste tilfælde bringe din vintage cykel tilbage til sit oprindelige, både funktionelt og visuelt.
Vi vil meget gerne høre mere om opgaven og gi´et tilbud. Ring / skriv eller kom ind i butikken.

Få bygget din drømme vintage cykel

Vi håndbygger cykler fra bunden. Og du kan selv være med til at vælge hvordan din drømmecykel skal se ud, og hvilket udstyr du ønsker.

Vi bygger de fleste typer cykler. Hvad enten du ønsker en bycykel, racer, skovcykel osv, ind eller udvendige gear. Vi guider dig igennem hele processen og du vælger

alt fra stel  til dæk , styrbånd osv.

Vores standard priser for håndbygget cykel starter ved ca 5500 kr med indvendige gear og ca 6000 kr med udvendige gear.
Men prisen afhænger af hvilket stel og udstyr du ønsker. Kom ind og få en snak med os.

  • Kunden kom med stellet. Vi klarede resten.

Hjulbyg

Vi bygger hjul til alt slags brug. Du kan vælge at få bygget på en af vores fælge og nav , eller du kan selv medbringe dine reservedele. Dog bygger vi ikke på brugte fælge!

Standard pris for hjulbyg er 400 kr pr hjul for selve arbejdet. Dertil kommer alle reservedele. Et færdigt hjul i den bedre klasse koster typisk 1200 -1500 kr.