Om os

Mit navn er Joel og jeg er indehaver af Velovintage.

Jeg har i mange år haft interessen for cykler. Der er noget fascinerende ved  cykel mekanik og ikke mindst cykel design. Især det med at gå tilbage i tiden og genskabe de flotte cykler og alt det der hører med er min hoved interesse, og det som også blev
min levevej. Jeg ønskede fra start at skabe en cykelbutik som for 40 år siden hvor cyklerne blev samlet fra bunden af, og ikke som idag hvor cyklerne bliver pakket ud af en papkasse fra kina og sat i butikken.

Når vi bygger cykler er det både med et godt øje for estestik , originalitet samt
funktion.

Om Butikken

Velovintage er ca 150 kvm showroom samt 100 kvm værksted/lager , spækket med vintage cykler i alle afskygninger. Hos os finder du racercykler , bycykler, børnecykler,  osv.
Fællesnævneren er vintage, dvs cykler fra før slut 90´erne , dengang cykler blev lavet af stål. Vi har valgt at dele koncepterne  op således for at imødekomme flere typer kunder.

Bycykler: bliver typisk håndbygget fra bunden på et vintage stel men med nye dele i klassik retro design. Det har vi valgt at gøre fordi denne kunde typisk vil have en cykel i klassisk retro design men der fungerer stabilt til daglig transport cykel
i alt salgs vejr. Kunden er i høj grad med til at designe cyklen , selvfølgelig med os på sidelinjen med den faglige ekspertise og vejledning.

High end: Disse cykler har samler værdi, og kan have tilhørt prof. væddeløbere . Disse cykler bliver typisk bygget fuldstændig authentisk op med dele i rigtige årgang og stil, så alt harmonere.
Det har vi valgt at gøre fordi det her er vigtigt at det stil mæssige er 100% iorden. Det er cykler som  skal køres ved de rigtige lejligheder, f.eks Eroica eller andet vintage løb, eller blot en solskins dag på landevejen.
Disse cykler er selv følgelig bygget proffesionelt op, efter alle kunstens regler.

Racercykler: Vi sælger vintage racercykler i mange kvaliteter og til mange forsk. formål. Bla high-end som ovennævnte , men også billige racercykler til daglig transport cykel. Cyklerne er typisk 100% renoverede.

 

Der er altid 2 års reklamationret når du køber hos Velovintage. Der er gratis 1 .gangs service , faktura og dansk stelnr når du køber cykel hos Velovintage.
Udover cyklerne, har vi masser af cykeldele, tøj, hjelme og hvad der ellers hører hjemme i en cykelforretning. Både nyt og brugt vintage.

Vi ses i Søborg.

 

Gode idéer? Kontakt mig:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked