Om os

Mit navn er Joel og jeg er indehaver af Velovintage.

Jeg har i mange år haft interessen for cykler. Der er noget fascinerende ved  cykel mekanik og ikke mindst cykel design. Især det med at gå tilbage i tiden og genskabe de flotte cykler og alt det der hører med er min hoved interesse, og det som også blev
min levevej.

Det hele startede med at jeg stod og lavede cykler og solgte fra et lille værksted på Birkedommervej i Nordvest københavn..

Det havde efterhånden vokset sig større og jeg fik stadig flere kunder,  så jeg valgte at flytte det hele til en stor butik i Søborg, ca 2 km fra mit gamle værksted.
Efter jeg var flyttet, søgte jeg en mekaniker . Johnny meldte sig og fik jobbet. Udlært i 70´erne og har f.eks været mekaniker for bla. Gert frank. 30 års erfaring hos Heino cykler og meget mere,  gør ham til den mest kvalificerede medarbejder man kan tænke sig.
På den måde har vi et lille men rigtig stærkt team.

Om Butikken

Velovintage er ca 150 kvm showroom samt 100 kvm værksted/lager , spækket med vintage cykler i alle afskygninger. Hos os finder du racercykler , bycykler, børnecykler,  osv.
Fællesnævneren er vintage, dvs cykler fra før slut 90´erne , dengang cykler blev lavet af stål. Vi har valgt at dele koncepterne  op således for at imødekomme flere typer kunder.

Bycykler: bliver typisk håndbygget fra bunden på et vintage stel men med nye dele i klassik retro design. Det har vi valgt at gøre fordi denne kunde typisk vil have en cykel i klassisk retro design men der fungerer stabilt til daglig transport cykel
i alt salgs vejr. Kunden er i høj grad med til at designe cyklen , selvfølgelig med os på sidelinjen med den faglige ekspertise og vejledning.

High end: Disse cykler har samler værdi, og kan have tilhørt prof. væddeløbere . Disse cykler bliver typisk bygget fuldstændig authentisk op med dele i rigtige årgang og stil, så alt harmonere.
Det har vi valgt at gøre fordi det her er vigtigt at det stil mæssige er 100% iorden. Det er cykler som kun  skal køres ved de rigtige lejligheder, f.eks Eroica eller andet vintage løb, eller blot en solskins dag på landevejen.
Disse cykler er selv følgelig bygget proffesionelt op, efter alle kunstens regler.

Racercykler: Vi sælger vintage racercykler i mange kvaliteter og til mange forsk. formål. Bla high-end som ovennævnte , men også billige racercykler til daglig transport cykel. Cyklerne er typisk 100% renoverede.

Nye cykler:

Surly:  Vi har valgt at forhandle nye Surly cykler , som er et gammelt og meget anerkendt amerikansk mærke. De laver stadig stel i stål. Vi har valgt at indkøbe deres stel og selv bygge cyklerne op som vi ønsker dem.
Remington: Vi har valgt at forhandle nye bycykler fra Remington. Det er et gammel gedigent cykelmærke, der har fulgt med tiden. Det er moderne retro cykler i stål til fornuftige priser.

Der er altid 2 års reklamationret når du køber hos Velovintage. Du får gratis 3 mdr service , faktura og dansk stelnr når du køber cykel hos Velovintage. Derudover 25% på alle låse i butikken.
Udover cyklerne, har vi masser af cykeldele, tøj, hjelme og hvad der ellers hører hjemme i en cykelforretning. Både nyt og brugt vintage.

Vi ses i Søborg.

 

Gode idéer? Kontakt mig:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked