Sælg din vintage cykel

LÆS VENLIGST DETTE INDEN DU KONTAKTER MIG!

Jeg får rigtig mange henvendelser fra jer, og tusind tak for det!
For at minimerer den tid jeg skal jeg bruge på at svarer på jeres henvendelser , får i lige kort information om hvad i kan forvente jer at få få jeres gamle cykel og hvorfor.

Hvis du vil sælge mig din vintage hverdags cykel.

F.eks Sco, Motorbecane, Peugeot, Schrøder ; Centurion , Rollie eller lign . Disse cykler bliver ikke solgt i orig stand , da udstyret er for dårligt til salg i min butik . Derfor er det som udgangspunkt kun stellet der bruges.!! Resten bliver solgt på mit brugt loppe marked hvis standen er god nok til det.
Derfor er den pris jeg betaler for disse cykler ca 10% af den pris som du ser på den slags cykler i min butik. Altså 5-800 kr. I nogle tilfælde kan prisen være højerer hvis standen er ualmindelig god.
Tilgengæld kan du sælge mig en cykel der ikke virker, og med punkteret dæk , rusten kæde osv. Det er uden betydning for mig. Det jeg kigger på er primært om stellet er i god stand.

Hvis du vil sælge mig din vintage racercykel.

Unikke og sjældne racercykler (cykler der har interesse for samlere)

Disse cykler kan tages i kommision. Dvs jeg sælger din cykel for dig. Jeg har det perfekte udstillings vindue både online og i min butik. Jeg kender markedet og priserne. Jeg søger for at finde den rigtige køber til din cykel, og dermed også sagt til den rigtige pris.

Jeg tager et salær når cyklen er solgt . Typisk 20% af den værdi som er aftalt at cyklen skal sælges for.

Ønsker du at sælge så kontakt mig info@velovintage.dk og husk at vedhæft tydlige billeder af cyklen samt beskrivelse (men undlad at skrive en hel roman 🙂 ) ,. Jeg kan ikke gi bud i telefon og ikke uden at have set cyklen.

MVH
Joel Eiris